Menu
Your Cart

Frankfurt, geleneksel ve büyüleyici şehirlerden biridir.

Frankfurt, geleneksel ve büyüleyici şehirlerden biridir.

Frankfurt, geleneksel ve büyüleyici şehirlerden biridir.

Main nehri üzerinde bir Alman şehri olan Frankfurt, Avrupa Merkez Bankası'na ve dünyanın en büyük borsalarından birine ev sahipliği yapan önemli bir finans merkezidir. 5 buçuk milyon nüfusa sahip bir konferansın odak noktası 'Mainhattan'dır.

Ünlü yazar Johann Wolfgang von Goethe'nin doğduğu ev buradadır ve günümüzde Goethe Müzesi olarak hizmet vermektedir. Şehrin ünlü Altstadt bölgesi 2. Dünya Savaşında çok hasar görmüş ve yeniden inşa edilmiştir. En önemli meydanı ise her yıl Noel zamanı ışıl ışıl parlayan “Römerberg Meydanıdır”. Katılacağınız bir Main Nehri turunun en önemli, geleneksel ve büyüleyici şehirlerinden biridir. Yarı ahşap binalar, şirin orta çağ dönemini yansıtan Altstadt, yerel şarap tavernaları, yöresel lezzetler, kafeler, butikler, sokak sanatı, güzel parklar, bahçeler ve nehir kenarındaki eşsiz manzaraları buraya tekrar tekrar gelme isteği uyandıracak.

Yılın herhangi bir zamanında Frankfurt’a seyahat edebilirsiniz, bir dizi heyecan verici mevsimsel etkinliğe sahiptir; örneğin her yıl Ekim ayında düzenlenen Oktoberfest’e katılabilir veya Kasım – Aralık ayları içerisinde efsanevi Noel pazarları dönemine denk gelebilirsiniz.

Eğer bir sanat meraklısı iseniz; Alman Film Müzesi, İletişim Müzesi ve Staedel Müzesi'ni ziyaret etmeyi unutmayın. Bu harika şehri keşfetmenin en kolay yolu yıl boyu düzenlediğimiz nehir turlarından birini seçmeniz olacaktır.

250